sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kisaraportti, 12.1.-13 Vantaa

Laji: Agility
Koira: Fina


Nyt on vuoden ensimmäiset kisat korkattu! Tuomarina oli Saviojan Anne, jonka rataprofiilit ovat aina olleet kuin meille tehdyt mutta jonka ihanneaikojen kanssa meillä on ollut hieman ongelmia. Eilen meni kuitenkin upeasti! Ekalla radalla tuli tosin vähän töksähtelyjä ja lopulta hylky, mutta syy oli totaalisesti mun. En osannut rytmittää omaa vauhtiani Finan menoon ollenkaan vaan olin koko ajan liian edellä. Huomaa kyllä, että on tullut Hoinan kanssa treenattua viime aikoina! Rata oli muuten hieno ja meno vauhdikasta, joten hyvillä fiiliksillä tultiin maaliin.

Toiselta radalta pärähti sitten viides SM-nolla. :) Ja kylläpä tuntui hyvältä saada töksähtelemätön, sujuva nolla kuin sellainen meille tyypillinen, viimeisen päälle varmisteltu versio! Jälleen rataprofiili oli suorastaan huippu - hihkuin ihan riemusta ja innosta, kun kävin siihen tutustumassa. :)
 


 
Viimeiselle radalle melkein luovutin ajan suhteen, sillä etenemän olisi pitänyt olla 3,8 m/s (hyppyrata) ja meillä on tehnyt tiukkaa päästä 3,6:nkin vauhtiin. Lopulta kuitenkin sisuunnuin jälleen ihanasta radasta ja päätin vetää niin lujaa ja varmistelematta kuin vain suinkin mahdollista. Nollahan sieltä taas tuli - ja millaisella etenemällä! Ihanneaikaan pääsy jäi alle sekunnin päähän! Vikalla esteellä ehdin vilkaista kelloa ja kun näin, että samalle sekuntille päästiin, niin saakelihan sieltä pääsi suusta. :D Ihan mahtava rata kertakaikkiaan! Nyt ollaan sitten jo näin lähelle päästyä tuplanollaa vaille SM-kisoissa! Tästä lähtien, vannon sen, vedämme kaikki radat "riskillä" täysillä. Niin paitsi jos Finalla on nenäpäivä!

2 kommenttia:

  1. Sujuu ku tanssi! Hienon näköistä menemistä! Tsemppiä tulevaan tuplan metsästykseen! Ei o paljosta kiinni!

    Kati

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ei olekaan, jos vaan luottaa (luottaisi useammin) itseensä ja pistää töppöstä toisen eteen!

    VastaaPoista

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!