tiistai 11. kesäkuuta 2013

Geimien kenraalit

Laji: Agility
Koira: Hoina 1v ja Fina 5v
Vetäjä: Nina Manner
Paikka: Loviisa


Ohhoh, onpas treeniblogi jäänyt viime aikoina hiljaiseksi! Kyllä sitä vaan näköjään tarvitsisi aina kuvia tai videomateriaalia palanpainikkeeksi - muutoin jää merkinnät kirjoittamatta, vaikka vähintään kahdesti viikossa harjoitellaankin.

Tänään oli taas kuukausittaisen Nina Mantereen treenin vuoro, ja minulla olivat jälleen molemmat mukana pyörähtelemässä. Koska tämäniltainen oli Finalle viimeinen treeni ennen tulevan viikonlopun SM-kilpailuja, halusin aloittaa Hoinan kanssa. Niin saisin sähläykset sählättyä jo pois alta ja keskityttyä sitten lopputreenin vähintäänkin SM-kisoja silmällä pitäen. Hoinankin kanssa treeni sujui kuitenkin varsin hyvin ja ilman suurempia säätöjä. Siitä kertonee myös se, että pääsimme ensimmäistä kertaa - joskin tietysti pätkissä - radan loppuun asti! Rengas tai kepit eivät vielä toimi osana rataa, joten siksi rata pirstaloitui vähän ikävästi. Parhaat kicksit sain kuitenkin esteiltä 6-7, jolloin sain lähetettyä Hoinan putkeen ollessani itse jotakuinkin kutoshypyn kohdalla ja vaihdettua puolta putken päässä, sekä molemmat putkisuorat, joille ehdin tehdä persjättöjäkin. Ninakin sanoi, että eikö ole mahtava tunne, kun ehtii nopeankin koiran kanssa. Todellakin! Hoinan irtoaminen on mun pelastukseni! :)
Finan kanssa suurin kompastuskivi oli väli 13-14, minkä tiesinkin jo heti radan nähtyäni. Pätkänä saimme putkeen irtoamisen toimimaan leijeröidenkin, mutta Ninakin oli sitä mieltä, että kisaradalla kannattavampaa on pinkoa puomin pään toiselle puolelle varmistamaan putkeen 14 meno. Aivan treenin loppuun saimme vielä pitkästä aikaa videopätkän - Ninan haasteen tehdä nollarata viimeiseksi suoritukseksi ennen tosigeimejä. Teimme työtä käskettyä ja saimme huippupalautteet varmasta ja venymättömästä menostamme, josta ohoeikuntonne-kohdat ja purkkakäännökset puuttuivat kokonaan. Samalla lailla kun toimisi viikonloppunakin tuloksista viis, niin jes! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!