sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tauolle tauko!

Laji: Agility
Koira: Hoina 1,5v
Vetäjä: Omatoimitreeni
Paikka: Lempäälä


Tänään, Lempäälässä kasvattajan luona lomalla, pääsimme pitkästä aikaa agilitaamaan! Meillähän on ollut kolmen kuukauden tauko sairasloman takia, mutta nyt olemme saaneet vihdoin luvan palata kentille. En tiennyt yhtään, mitä odottaa. Musta tuntui, että olemme vielä aivan alkeissa, ja pelkäsin, että menosta tulee pelkkää kaaosta. Olin onnekseni täysin väärässä. Pakka ei hajonnut kertaakaan. Hoinan vauhti oli kontrollissani koko ajan, eikä turhia käännöksiä juuri tullut! Wau!

Keppeihin mun täytyi vielä laittaa verkot, vaikka ne olemme joskus ilmankin jo suorittaneet. Emme vain päässeet oikeaan aikaan vahvistamaan niitä, joten nyt täytyi ja täytyy lähiaikoinakin palata vähän taaksepäin. Kun kerran oli mahdollisuus, treenasimme tietysti niitä eniten, mutta muuten kokeilin vain ihan perusohjaamista ja sitä, miten Hoinalla on laji muistissa. Putkijarrujakin vahvistin ja olen niistä kyllä ylpeä. Hoina kuuntelee niin hyvin jarrukäskyä! Saatiin kasvattaja-Miikultakin vain positiivista palautetta ja vakuutteluja, että Hoinasta tulee vielä upea agikoira. Mustakin alkoi taas pitkästä aikaa tuntua siltä. Nyt kehtaa palata takaisin ryhmätreeneihinkin! Tuli oikein taas palo treenaamaan, joskin meidän pitää treenata matalammilla rimoilla vielä pidemmän aikaa.
Kyllä me myös tokoiltiin, mutta niistä treeneistä kirjoitan ihan erikseen. Lisäksi varsinaiseen blogiin tulee studiokuvia Hoinasta ja Pro-siskosta! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!