keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uusi treeniryhmä

Laji: Agility
Koira: Hoina 1,5v
Vetäjä: Anne-Mari Piispanen
Paikka: ATT


Aloitimme maanantaina ATT:llä uudessa treeniryhmässä. Vaihdoin kisaryhmästä mölliryhmään, jotta pääsisimme tosiaan treenaamaan mölli- ja ykkösluokankin tasoisia ratoja. Sinne kolmosiin kun pitää ensin noustakin! ;)

Näin alkuun täytyy heti todeta, että ryhmän vaihto oli kyllä loistopäätös! Niin kouluttaja kuin itse ryhmäkin otti meidät todella hyvin vastaan, vaikka tulinkin hullun bordercollien kanssa. Itse inhoan sitä BC:n muka tuomaa jumalaisuutta ja ylemmyyttä, ja yritänkin aina korostaa koirani heikkouksia ja näyttää, että se on ihan tavallinen ja vieläpä - päinvastoin kuin helppo - pirun vaikea harrastuskoira. Mulla on tällainen henkilökohtainen BC-kriisi... :D

Teemana meillä olivat meille vielä suht' uudet vekit 15 esteen radalla. Itse vekit menivät yllättävän toimivasti, mutta pari kertaa tuli rima alas, kun Hoinalle tuli kiire mun perääni. Teimme myös täyden spiraalitakaakierron, jossa minulle suurin haaste oli päättää, muutanko epäselvän takaakierto-niistoni pelkäksi takaakierroksi vai selkeäksi niistoksi. Päätin yrittää jättää niistokäden pois ja pari kertaa se sujuikin hienosti, mutta koska olen aina ottanut tuollaisiin ohjauksiin niistot, Hoina ei osannut joka kerralla vielä tulla tuohon pelkistettyyn versioon. Kouluttaja kehui silti Hoinaa siitä, että se jo noin nuorena tulee ohjauksiin niin hyvin ja on kuuliainen, ja jopa minä sain palautetta hyvistä, rauhallisista kädenliikkeistä. Ne ovatkin ainoa, mikä mun ohjauksessani on rauhallista... :D Tästä jäi tosi hyvä fiilis, ja maltan tuskin odottaa ensi viikon treenejä!

2 kommenttia:

  1. "Kiva" lukea, että tuota BC-kriisiä esintyy muillakin :D Hyvä, että itse edes kehtaan mennä toko-treeneihin, kun ei nuo mun BC:t ole sellaisia koneita, kuin niiden usein ajatellaan olevia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se taas on niin päin, että haluan tosiaan todistaa, että koirani on aivan samalla viivalla toisten koirien kanssa. :D Eli yritän tavallaan taistella bortsujen "tulostavoitepainetta" vastaan tarkoituksella. On ihanaa tavata sellaisia ihmisiä, jotka aidosti kyselevät koirastani ja toteavat, että on siinä sinulla tekemistä - kun niitä hiljaa kyräileviä "huoh, tuollakin taas tuollainen BC" -ihmisiä on niin paljon. :D

      Poista

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!