keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mölliratatreenit

Laji: Agility
Koira: Hoina 1,5v
Vetäjä: Omatoimitreeni
Paikka: ATT


Koska meidän viikkotreenimme oli tältä viikolta peruttu, kävimme eilen paitsi kuvaamassa loput tekniikat koulutusmateriaalia varten myös ottamassa loppuun lyhyen ytimekkäät mölliratatreenit. Mä olen älyttömän huono suunnittelemaan mölliratoja, kun olen kisannut korkeammissa luokissa viimeiset vuodet, mutta yritin saada rataan edes vähän niitä meille vaikeita suoria. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun olemme saaneet kepit osaksi rataa! Jos Hoinaa pyysi hieman jarruttamaan ennen keppejä, se pääsi alkuun hienosti, mutta täydellä vauhdilla se ei ensin mitenkään päässyt kääntymään sisäänmenon jälkeen heti seuraavaan väliin.

Ensimmäisellä yrittämällä palkkasin kontakteja namilla, mutta aika pian likka lakkasi ottamasta nameja vastaan, kun halusi vaan päästä takaisin radalle. :D Rimat pysyivät hyvin ylhäällä, mutta jo yhdestäkin kolautuksesta pistin pelin seis ja vaadin parempaa suoritusta. Sitten toisella yrittämällä teimme nollarataa aina viimeiselle esteelle asti, missä tietysti rima tuli alas. En tiedä, oliko esteväli mahdollisesti liian lyhyt, kun muuten rimat pysyivät ylhäällä niin kivasti ja juuri tuossa kohdassa se tuli alas usealla uusintayritykselläkin. Loppuun sain senkin kohdan kuitenkin korjattua, ja lisäsin loppusuoralle vielä kolmannenkin hypyn.

Alla on video siitä melkein nollaradasta. Hetken aikaa pitää vielä treenata, ennen kuin mennään kisoihin harmittelemaan viimeistä alas tullutta rimaa. :D Tänään mennään kuitenkin naapuriseuran möllikisoihin sekä mölli- että agilityradalle, kun vihdoin keppejäkin on ainakin teoriassa mahdollista tehdä osana rataa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!