lauantai 26. syyskuuta 2015

Agikisat 26.9.2015, Lieto

Laji: Agility
Koira: Chhaina 1,5v
Tuomari: Mika Moilanen ja Henri Luomala
Paikka: Lieto


Tälle päivälle olin ilmoittanut Chhainan hurjaan neljään starttiin, mikä kadutti heti ilmoittautumisen jälkeen. Onneksi me oltiin tänään säästäväisellä tuulella ja käytettiin starteista vain kaksi - Chhaina veti upeat tuplanollat! Niinpä nousimme heti kahdella ensimmäisellä yrittämällä kakkosiin - ja kuukaudessa kisauran aloittamisesta! Kaikki nollat tulivat alle 20 päivän sisällä. :)

Loput tämän päivän startit säästimme tuleviin TSAU:n kisoihin. Nyt täytyy vaan jänskätä, ehtivätkö juoksut alkaa kahden seuraavan viikon aikana. Lokakuussa kun ei juuri muutoin päästä kisaamaan kuin kotikisoissa hieman ennen kuun puoliväliä, ellei sitten jossakin lähistöllä ole iltakisoja. Uskon kuitenkin, että ne juoksut tulevat juuri sopivasti niin, että koko lokakuu menee taukoiluksi kisoista.
Chhainan kanssa on kyllä mieletöntä kisata, kun se on joka radalla niin kuulolla. Etenkin tänään toiselta radalta en uskaltanut nollaa edes yrittää tavoitella, kun lähes 90 asteen avokeppikulma oli meille täysin treenaamaton. Onneksi Chhaina handlaa sitten tuon keppitakaaleikkauksen hienosti! :)

Tauon aikana meidän on tosiaan tarkoitus treenata kontaktit nopeammiksi ja varmemmiksi sekä keppejä itsenäisemmiksi verkkojen avulla. Lisäksi Hoinan Topteam-treenit tulevat varmasti takaamaan sen, että itsenäisistä treeneistä emme kyllä taukoile! :)Jälkimmäinen rata tuli myös videolle, kiitos Annun!


2 kommenttia:

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!