lauantai 19. syyskuuta 2015

Agikisat 19.9.2015, Kirkkonummi

Laji: Agility
Koira: Chhaina 1,5v
Tuomari: Reetta Pirttikoski
Paikka: Kirkkonummi

Tänään käytiin kolmen startin kisamatkalla Kirkkonummella. Radat olivat huippukivoja, mutta tänään menestyksen esteeksi muodostui suuren suuri nenä. Bongattuaan ensimmäisellä radalla puomin juuresta jotakin syötävää Chhaina haisteli samaa paikkaa joka radalla. Kahdella kolmesta radasta tosin tuli rimoja tai muurin palikoita alas, mutta keskimmäinen rata olisi ollut nolla ilman punaista possun nenää, jonka saama vainu veti pidemmän korren houkuttelevuuskisassa putken suuta vastaan. Kyllä harmitti! Toisaalta olen erityisen tyytyväinen kepeistämme tänäänkin: onnistumisprosentti täysi sata jälleen, ja alan vihdoin luottaa koiraan sisäänmenoissa! Se hakee ne niin hienosti suuremmastakin vauhdista itse!

Rimojen alastuloista osa johtui ainakin omasta hitaudestani, sillä korisin flunssaisena kentällä kuin mikäkin kauhuolento. Etenkin hyppyradan jälkeen - ja jo ennen, nimittäin rataantutustumisessa - sisäänhengitys kulki vain pienen aukon kautta kurkussani. Huomenna on siis asennoiduttava paineensietokyvyllisesti suurempaan haasteeseen, sillä edessä on vain kaksi starttia. Kurkku kiittää.

Kisapäivän saldona oli siis 10, 5 ja 5, joista kahdella jälkimmäisellä pääsimme palkintopallin kolmannelle sijalle! Chhaina oli tästä hyvin iloinen, sillä se voitti paitsi nannaa, myös pari lelua tänne Helsingin kämpän tylsyyteen täksi illaksi! Onneksi ihanat Roosa ja Penni vastasivat voitokkuudesta tänään - kaksi voittoa ja yksi nolla! Jee ja onnea vielä! :) Huomenna menemme samalla nelikolla Järvenpäähän!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!