perjantai 11. lokakuuta 2013

Jo oli aikakin!

Laji: Agility
Koira: Hoina 1v
Vetäjä: Santtu Stenberg
Paikka: ATT


Olen taas kiitettävästi laiminlyönyt treeniblogin päivittelyä, vaikka treeni-into ja -tiheys on viime viikkoina ollut ehkä korkeimmillaan koskaan - tosin enemmänkin tokossa, mutta nyt myös agilityn puolella tämäniltaisten treenien ansiosta. Kun kolme ensimmäistä harjoituskertaa uudessa seurassa menivät lähinnä ohjeiden kuunteluun ja oman sähläämisen häpeämiseen, pääsimme tänään jo alusta asti tositoimiin. Etenimme koko treenin aikana pienissä pätkissä jopa 12. esteelle asti!
Hoina oli ihan mukavassa mielentilassa: sopivasti hullu ja aivan yhtä kierroksilla kuin yleensäkin, mutta helposti hallittavissa. Joka kohta toimi heti, kun sain ohjeita ja osasin itse näyttää oikein, ja treeni oli muutenkin hallittu ja juuri sopivan pituinen. Sain vahvistettua niin keinua eteenpäin kuin pituudella kääntymistäkin ja mukaan saatiin yksi ihan mukiinmenevän tiukka niistokin. Ja kaikki rimat 60cm eikä tainnut kuin kerran pudota ja kerran kolahtaa! Tässä kirjoittaessani tajuan treenin menneen itse asiassa vielä paremmin kuin musta tuntuikaan. :) Jo oli aikakin!

Kouluttajan tällä kertaa painavin neuvo Hoinan osalta oli vahvistaa likan takaakiertoja ja omalta osaltani "älä ryntäile". Hän jopa kehotti minua kävelemään ohjauksissa, mikäli se vaan on mahdollista. Kaikki sujui niin pehmeästi heti, kun otin iisisti, että pakkohan se on uskoa! Cavalierin vaatimasta superhössötyksestä ja yleishermostuneesta agilitymoodista vaan on kovin vaikeaa päästä eroon, kun sitä on pian seitsemän vuotta harrastanut...

Jäähdyttelylenkillä panostin sielläkin rauhallisuuteen ja sain tyhjennettyä namitaskut vielä pienillä innostuneilla seuraamispätkillä. Hoinahan seuraa nykyään jo ihan mukavasti jossain tuossa sivulla (kyllä sillä seiskaa kasia jo voisi saada), joten nyt yritän tehokuurittaa sitäkin parempaan asentoon. Viikonloppuna päässemme treenaamaan vielä kumpaakin lajia pentutapaamisessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaakkin sitten pitkä stoori!